Услуги

Какво предлагаме:

Разработваме и проектираме цялостни решения за сигурност за нашите клиенти. Разполагаме с експерти които ще работят съвместно с вас от проектирането до въвеждането в експлоатация на системите за сигурност за обекти в цялата страна. Изпратете ни Вашите изисквания и ние ще разработим решение, ще направим чертежи и количествено-стойностна сметка.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ И ИНТЕГРАЦИИ

Coax/IP – отворена платформа
•IVS – Анализ на поведение
•POS/FACE решения

ВИДЕОДОМОФОННИ СИСТЕМИ

•Гъвкава архитектура
•Мониторинг
•Интеграция

УПРАВЛЕНИЕ НА ДОСТЪП И РАБОТНО ВРЕМЕ

•Видеоверификация
•ТРЗ – форма 76 и 19
•Автоматичен e-mail

VPS & VDS

Виртуални и наети сървъри, върху собствени дейтацентрове в България и Германия, колокация и пълен мониторинг.

PBX & VOIP

Неограничени възможности на софтуерни платформи за бизнес виртуални телефонни централи, в страната и чужбина.

NETWORK & SECURITY

Разширени мрежови структури, фирменни VPN мрежи, гарантиращи изключително високо ниво на сигурност.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ И ИНТЕГРАЦИИ

Ние от TEHSYS разработваме решения за сигурност, които са проактивни и уникално подготвени за бъдещето. Иновациите и прагматизмът са приоритетни за решаване на проблеми и пъргаво адаптиране към нуждите на клиентите.

Предлагаме високопроизводителен хардуер и лесен за използване софтуер за сигурност със специализирани решения, съобразени с конкретните нужди, които съществуват и възникват във всяка индустрия, която обслужваме. Ние предлагаме системи, подготвени за бъдещето, които рационализират сигурността и операциите и ви подготвят за това, което предстои в технологиите за сигурност. Безопасността и защитата са на първо място.

Вместо да пазарувате от множество доставчици, за да създадете цялостно решение, което отговаря на вашите нужди, разгледайте нашите цялостни решения от край до край. Ако търсите компоненти за повишаване на ефективността на съществуваща система, бъдете сигурни, че нашите продукти са оперативно съвместими с устройства на други производители. 

ВИДЕОДОМОФОННИ СИСТЕМИ

Видеодомофонната система Dahua е предназначена за къщи, жилищни сгради с много апартаменти и търговски сгради, както и за образователни и медицински заведения. Тя позволява на наемателите, мениджърите на имоти и собствениците да управляват влизането без ключ и визуално да комуникират в реално време с посетителите на имота. Гъвкаво със съществуващо окабеляване, нашето видео домофонно решение поддържа множество комуникационни пътища и технологии, което го прави идеално решение за нови и съществуващи инсталации.

КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

Системата за физически контрол на достъпа (PACS) от Dahua Technology е предназначена за малки и средни предприятия за лесно осигуряване на своите хора, имущество и активи. Това е цялостно решение, което комбинира управление на входа с естествени биометрични данни и видеонаблюдение, за да предостави информацията, необходима на компаниите за бързо разрешаване на инциденти и за подобряване на безопасността в и около търговските обекти.

TEHSYS