Доставка

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Доставката на поръчаните стоки се извършва с куриерска фирма „Спиди“ до офис или адрес, посочен от клиента.
В случай, че желаете да получите поръчката си лично от нашия магазин, намиращ се в гр. Сливен, ул. „Генерал Драгомиров“ 4, молим да отбележете това в полето за забележки при финализирането на поръчката Ви.

СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът на доставка е два работни дни за поръчки, приети преди 14:00 часа. Поръчки, приети след 14:00 часа, се обработват на следващия работен ден.
При плащане чрез банков превод, срокът започва да тече в момента на получаване на плащането.

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА

Стойността за доставка на продуктите поръчани от tehsysbgr.eu се определя от категорията на продукта – компютър, лаптоп, таблет, смартфон и т.н. Цените на доставка ДО ОФИС НА СПИДИ са както следва :


До 10 кг– 10 лв.
От 10 кг до 20 кг. – 20 лв.

Сумата за доставката ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА ИЛИ ДО ОФИС НА ДРУГА КУРИЕРСКА ФИРМА Е МОЖЕ ДА ВАРИРА в зависимост от вида на поръчката.

 

Преди да бъде извършена експедиция на стока поръчката трябва да бъде потвърдена. Очаквайте позвъняване от наш оператор на посочения от Вас телефон.
В опаковката на закупения продукт ще намерите  ФАКТУРА  която следва да запазите за евентуални гаранционни проблеми. Към фактурата се прикрепя – служебния бон издаден от СПИДИ за ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

МОЛЯ ИЗИСКВАЙТЕ ОТ КУРИЕРА ДА РАЗПЕЧАТВА ДОКУМЕНТА ЗА ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД!!! / Този документ замества касовата бележка, а ако сте закупили продукта с фирма е необходим за счетоводството Ви.   Относно пощенски паричен превод

ЗАПЛАЩАНЕ НА ДОСТАВКАТА

Доставката се заплаща заедно със сумата на поръчката.
Ако сте избрали опция „ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД“, стойността на доставката ще бъде включена в него.
Ако заплащате поръчката си чрез „Паричен превод“, трябва с него да преведете и сумата за доставка, а при получаване на пратката няма да дължите нищо на куриера.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

В случай, че желаете да върнете закупената от Вас стока, можете да го направите в срок от 14 дни, като куриерската услуга е за сметка на клиента.

ОТКАЗ ОТ ДОГОВОР ОТ РАЗСТОЯНИЕ

При положение, че искате да се откажете от договора си от разстояние, съгласно разпоредбите на чл. 47 ал. 1, точка 8 от ЗЗП вие трябва да попълните и изпратите на [email protected] формуляр за отказ изготвен по зададения формуляр от Приложение 6 от ЗЗП. Формуляр за отказ от договор от разстояние може да намерите  тук. След попълването му, очакваме формуляра да се изпрати на [email protected], след което наш служител ще се свърже с вас.